Storsäljande standardprofilsystem med hög kvalité och rätt egenskaper

FrontShield™ 66 är ett isolerat profilsystem som kan användas som utåt- eller inåtgående dörrar med sido- och överljus samt fasta fönsterpartier.

66-an är vårt mest sålda profilsystem de senaste åren. Det är ett modernt system med bruten köldbrygga som både är robust och klarar dagens energikrav

Konstruktion: 
FrontShield™ tillverkas i Preconals egna profilsystem. Karm och dörrbladsprofiler är självbärande av extra kraftig konstruktion och har gerade hörn med kraftiga hörnförband för att uppnå maximal hållfasthet.

Utförande: 
Som standard levereras dörren komplett med karm, tröskel, gångjärn och låskista. I leveransen ingår skruv och plugg för montage i betong, trä- eller full-tegelvägg.

Design: 
Dörrbladsprofilerna har en mjukt rundad yttre kant, som ger ett smakfullt intryck. Profilerna går även att få med rak dörrbladsprofil.

Ytbehandling: 
Dörren levereras som standard naturanodiserad. Dörren kan även levereras i valfri RAL- eller NCS-Kulör

Lås: 
Dörren är konstruerad för modullås. Andra typer av lås, utrymningslås, motorlås eller nödöppnare, elslutbleck m m kan monteras på beställning. För pardörrar finns alternativa spanjoletter. I standardutförande levereras dörren med en av SSF godkänd låskista.

Glas: 
Dörrbladet levereras som standard med 2-glas isolerruta (härdat) eller tät fyllning med slätplåt. Dörren går att få med 1- till 3-glas. Glaset kan som tillval ge speciella skyddsfunktioner, exempelvis: Förbättrat u-värde, solskyddsglas, bullerskydd, skydd mot insyn och olika säkerhetsglas såsom laminerat eller härdat.

Spröjs:
Spröjsprofil kan användas efter ert önskemål. Standardspröjsen har en bredd på 89mm och placeras som standard på en höjd av 1000mm, men kan måttplaceras på vilken höjd som helst.

Ytterligare information: 

Trebladiga gångjärn av aluminium med rostfri stolpe. Justerbar i både höjd och sidled. Om dörren lackeras, levereras även gångjärnen lackerade. Klämfri-gummilist kan läggas till som extraval.

Dörren är försedd med dubbla tätningslister av gummi i kvalitet EPDM. Tätningslisterna är monterade i dörrkarm respektive dörrblad

Som standard levereras dörren med tröskel D. Man kan som tillval få någon av modellerna B och E

 

Vid offertförfrågan ange om det är A-Hålmått eller B-Karmyttermått som tagits. Som standard räknar vi med 15mm i ställplats på bredd och höjd. En moduldörr 10×21 blir alltså 985x2085mm.
C-Karmdagermått och D-Fritt öppningsmått är givet av våra profiler och anges på offertskiss

Kontakta din lokala säljare för offert eller mer information: