Jobba hos Preconal

Gör karriär - Jobba hos Preconal!

Har du ett genuint intresse för byggbranschen och kreativa byggnationer? Vill du, tillsammans med oss på Preconal, vara med och utveckla våra produkter för framtiden?

Vi erbjuder dig karriärmöjligheter inom en spännande del av byggsektorn med utmanande arbetsuppgifter och innovativa projekt.

Preconal söker kontinuerligt efter kompetent personal med rätt inställning till arbete, och som likt oss, vill bidra till arbetsglädje och teamkänsla. Låter Preconal som ett företag där du vill göra karriär? – Då är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss!

Längre ner på sidan hittar du våra lediga tjänster just nu. Har vi inga lediga tjänster publicerade för tillfället så skicka gärna in en spontanansökan till ansokan@preconal.se och beskriv varför just du skulle vilja jobba på Preconal. Du hittar oss i Halmstad, Falkenberg, Malmö, Karlstad, Arboga, Ljungby och Göteborg.

Lediga tjänster

Klicka på respektive tjänst för att läsa mer. Har vi inga tjänster ute just nu så kan du alltid skicka in en spontanansökan på knappen ovan.

Jobba hos Preconal

Att jobba hos oss

Vi strävar ständigt efter att vara Sveriges bästa arbetsplats genom att främja en inkluderande kultur, erbjuda utvecklingsmöjligheter och skapa en positiv arbetsmiljö. Vårt fokus på trivsel och framsteg gör oss till en plats där medarbetare ska trivas och blomstra. För oss är varje enskild anställd en viktig del av vår gemenskap. Det är därför vi till och med har ett eget ord för anställda hos oss:  “Preconalare”. 

På LinkedIn har vi publicerat flertalet intervjuer med anställda med olika typer av tjänster. Via knapparna nedan, kan ni läsa mer om hur det är att jobba med våra olika tjänster: