Jobba hos Preconal

Jobba med oss

Har du ett genuint intresse för byggbranschen och kreativa byggnationer? Vill du, tillsammans med oss på Preconal, vara med och utveckla våra produkter för framtiden?

Vi erbjuder dig karriärmöjligheter inom en spännande del av byggsektorn med utmanande arbetsuppgifter och innovativa projekt.

Preconal söker kontinuerligt efter kompetent personal med rätt inställning till arbete, och som likt oss, vill bidra till arbetsglädje och teamkänsla. Låter Preconal som ett företag där du vill göra karriär? – Då är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss!

Längre ner på sidan hittar du våra lediga tjänster just nu. Har vi inga lediga tjänster publicerade för tillfället så skicka gärna in en spontanansökan till ansokan@preconal.se och beskriv varför just du skulle vilja jobba på Preconal. Du hittar oss i Halmstad, Falkenberg, Malmö, Karlstad, Arboga, Ljungby och Göteborg.

Lediga tjänster

Klicka på respektive tjänst för att läsa mer. Har vi inga tjänster ute just nu så kan du alltid skicka in en spontanansökan på knappen ovan.

Inga lediga tjänster just nu!