Preconals egentillverkade aluminiumluckor används där du som kund värderar lång livslängd, låga underhållskostnader och robust konstruktion

Våra aluminiumluckor tillverkas för både inomhus- och utomhusbruk. Luckorna tillverkas enligt måttanpassning och kan förses med olika tillbehör. Luckorna används överallt där det behövs en stabil och slagtålig lucka

Konstruktion: 
Vår egentillverkade lucka kan fås i 3st olika varianter enligt nedan.

-VikingShield Tm 10 överfalsad isolerad lucka:
Karm av aluminiumprofil och lucka av kraftig halkfri aluminiumdurkplåt. Luckan är isolerad med 45 mm stenullsmatta och är omsluten av en vinkelprofilram och stuccerad aluminiumplåt. Underhållsfria rostfria gångjärn. Luckan är försedd med lyfthandtag och beslag för låsning med hänglås. Luckan hålls i uppställt läge av en kraftig gasdämpare. Tillverkas som enkel- eller parlucka med fast eller löstagbar mellanbalk.

-VikingShield Tm 20 nedfälld lucka:
Karm av aluminiumprofil med tätning av EPDM – gummi. Luckan tillverkas isolerad med 45 mm stenullsmatta och är omsluten av en vinkelprofilkarm med 5/7 durkplåt och med  insida av stuccerad aluminiumplåt. Lucka med skyddsgaller tillverkas oisolerad. Luckan har rostfria gångjärn. Luckan hålls i uppställt läge av en kraftig gasdämpare.

-VikingShield Tm 30 nedfälld tät lucka:
Ram av aluminium med dubbel tätning av EPDM-gummi. Ovansida av kraftig aluminiumdurkplåt som skruvas med försänkt rostfri skruv mot ramen.

Ytbehandling: 
Aluminiumluckorna levereras i obehandlad aluminium. Luckorna kan brännlackeras i valfri färg.

Montage:
Karmarna tillverkas för ingjutning eller eftermontage. Ingjutningskarmar är försedda med förankringsbyglar för ingjutning i betongkonstruktionen.

Eftermontage:
För eftermontage är karmen försedd med aluminiumplattjärn som är placerade på karmens insida.

Kvarngaller (Tillbehör):
Ett galler som av säkerhetsskäl faller ner, medan det andra kan ställas i uppställt läge.

Ytterligare information:

Kontakta din lokala säljare för offert eller mer information: