After Sales

After-Sales & Reklamationer

Vi på Preconal gör flertalet kvalitetskontroller innan våra dörrar och partier skickas ut till kund. I detta ingår dessutom olika test som säkerställer att ni som kund ska få de kvalitets-dörrar som ni beställt. Ibland sker dock oförutsedda saker, det kan vara fel på ett visst beslag, skador vid frakt eller en dörr som inte fungerar som den ska.

Då ni som kund behöver genomföra en reklamation så hänvisar vi till vår After Sales ansvarige Henrik Karlin. Henrik kan det mesta om dörrar och vi vågar lova ett professionellt bemötande oavsett hur stort eller litet just erat problem är.

Vi tar emot era reklamationer mellan 07:00-16:00 på vardagar. Observera att vi inte har någon jourtjänst. Vi återkopplar på er reklamation så fort som det bara är möjligt under ovan nämnda tider.

Henrik Karlin detaljbild After Sales Preconal Karlstad
Henrik Karlin

After Sales
054-771 79 09
henrik.k@preconal.se

Professionellt serviceavtal

Preconal erbjuder en omfattande allround-service med inriktning på kontroll och förebyggande underhåll för att säkerställa att dörrar och entréer fungerar felfritt oavsett årstid eller väderförhållanden. Genom att efter överenskommelse, delegera ansvaret till vårt erfarna serviceteam, garanterar vi en problemfri process. Vår kvalificerade personal och toppmoderna utrustning säkerställer optimal funktion och säkerhet för dörrar och entréer.

Om du är intresserad av att etablera ett serviceavtal är du välkommen att kontakta din regionala säljare. Kontaktuppgifter finns under fliken “Kontakter” för respektive ort. 

Optimalt underhåll är nyckeln till långvarig prestanda och trygghet för dina dörrar och entréer. Dessutom leder regelbundet underhåll till långsiktigt minskade kostnader. 

Förebyggande underhåll & utbyte

Genom förebyggande underhåll ökar du markant livslängden för dina aluminiumdörrar, aluminiumfönster, fasader och glastak. Vi servar dessutom de flesta dörrfabrikaten på marknaden.

Via nedan knapp kommer ni till fliken nedladdning, där hittar ni dokument att ladda ner själv, som beskriver hur ni underhåller era dörrar och beslag.

Vi utför underhåll och utbyte av dörrar. Dessutom erbjuder vi möjligheten att komplettera befintliga dörrar och entréer med nya beslag och tillbehör.

BlåPilmönster1-Preconal-Om Preconal - Offert-Online