Skip to content

Smådalarö Gård

En ultimat oas i skärgården! 

Endast 50 minuter från Stockholm så finner man efter omfattande renovering ett av Sveriges största spahotell. Tillbyggnaden är på hela 2000kvm och innefattar gym, 56st nya hotellrum, spa och relaxområden. Den nya byggnaden med stora Hansen Millennium glaspartier skapar en härlig herrgårdsmiljö där övergången mellan byggnaden och naturen inte märks av.

Fokus har varit att få till rätt känsla och ett kraftigt ljusinsläpp med bibehållen karaktär. Glaspartierna tillsammans med exklusiva materialval skapar en verklig skärgårdsidyll! Kulörerna invändigt går i linje med de kulörer som man hittar utanför i skärgårdsnaturen. De stora glasen tillsammans med kulörerna bidrar till en känsla av att vara ute fast man är inne.

Vi på Preconal har till detta projekt levererat glaspartier, glasfasader, dörrar och fönster.

Glaspartierna är utformade med flera spröjs för att harmonisera med de jordnära kulörerna. Partiernas utformning ger en lugn och varm känsla som hela Smådalarö Gård återspeglar. Tillbyggnaden är väl genomtänkt från topp till tå, där glaset och partierna har en avgörande roll för att skapa en exklusiv samt lyxig men ändå närvarande känsla. Slutresultatet är en ultimat oas där man vill spendera många dagar.

Ort:

Stockholm

Byggår:

2021

Byggherre:

Sabis AB

Arkitekt:

Koncept TM

Byggsystem:

Millennium

Fotograf bild ovan:

Hannes Söderlund

Referensblad

Klicka för att öppna pdf

Projektgalleri

Denna sida använder cookies