Skip to content

Hotellet Gekås

Modernt hotell i shoppingens huvudstad!

Endast 250 meter från Gekås Ullared har ett nytt hotell uppförts. Hotellet har fått det enkla namnet “Hotellet” vilket på ett enkelt sätt återspeglar byggnadens funktion. 

Hotellet har byggts ihop med det befintliga hotellet via en glasbro som befinner sig 5 meter upp i luften. Det nya Hotellet utökar det totala antalet rum med 154 stycken. Rummen går i enkla fräscha toner och har fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Dessutom har en ny restaurang byggts och en ny takterrass finns i utmärkt solläge med utsikt över varuhuset. 

Inredningen går i ljusa skandinaviska toner med inslag av svenska träslag. Både rum och allmänna ytor tillförs rikligt med solljus via flertalet fönster och glaspartier. Hotellet erbjuder en lugn och härlig oas mitt i shopping meckat. 

Vi på Preconal har till projektet levererat alla fönster och glaspartier. Dessutom har vi levererat aluminiumdörrar, skjutdörrar och glasbron som sammanbinder hotellen. På ett hotell är upplevelsen och miljön i sig en viktig egenskap. Därför har vi plockat fram partier och fönster som erbjuder mycket ljusinsläpp, för att hjälpa till att skapa en avslappnad atmosfär. 

Ort:

Ullared

Byggår:

2020-2022

Byggherre:

MTA Bygg & Anläggning i Halland AB

Arkitekt:

Byggsystem:

Sapa 2086 & 4150

Projektgalleri

Denna sida använder cookies