Skip to content

Halmstad Golfarena

Nya sköna umgängesytor i tillbyggd bistro!

Med sin närhet till Ringenäs havsbad är Halmstad Golfarenas nya bistro perfekt belägen för dem som vill kombinera en dag på stranden med en utsökt måltid. Efter att ha njutit av solen och havet kan du bege dig till bistrobyggnaden för att fortsätta din dag med god mat och trevligt sällskap.

Med noggranna materialval och ögon för detaljer skapar denna tillbyggnad till Halmstad Golfarena en varm och inbjudande atmosfär där gästerna kan koppla av och njuta av en måltid i en bekväm miljö.

Våra entrédörrar ger en vacker introduktion till bistrobyggnaden. Med sin eleganta design och robusta konstruktion ger de inte bara säkerhet och skydd, utan också en första glimt av den gemytliga atmosfären som väntar inuti. Besökarna välkomnas av vikdörrar som låter naturen komma in i rummet och skapar en sömlös övergång mellan inomhus- och utomhusutrymmen.

Glastaket är tillbyggnadens verkliga stjärna. Med sin design släpper det in naturligt ljus, som fyller rummet med en varm känsla. Glastaket skapar också en känsla av rymd och öppenhet, vilket ger gästerna en behaglig upplevelse medan de avnjuter sin måltid eller umgås med vänner och familj.

Oavsett om du är en golfentusiast som letar efter en paus från spelet eller bara letar efter en plats att njuta av god mat och avkopplande atmosfär, så är Halmstad Golfarenas nya bistro ett självklart val.

Ort:

Halmstad

Byggår:

2023

Byggherre:

NCC

Arkitekt:

Fredblad Arkitekter AB

Byggsystem:

Aluprof & Sapa

Projektgalleri

Denna sida använder cookies