Har du ett genuint intresse för byggbranschen och kreativa byggnationer? Vill du, tillsammans med oss på Preconal, vara med och utveckla våra produkter för framtiden? Vi erbjuder dig karriärmöjligheter inom en spännande del av byggsektorn med utmanande arbetsuppgifter och innovativa projekt.

Preconal söker kontinuerligt efter kompetent personal med rätt inställning till arbete, och som likt oss, vill bidra till arbetsglädje och teamkänsla. Låter Preconal som ett företag där du vill göra karriär? –Då är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss.

Har vi inga lediga tjänster publicerade för tillfället så skicka gärna in en spontanansökan till ansokan@preconal.se och beskriv varför just du skulle vilja jobba på Preconal. Du hittar oss i Halmstad, Falkenberg, Malmö, Landeryd, Karlstad, Arboga och Stockholm.

preconal produktion
preconal produktion
preconal produktion

Lediga tjänster

Lär känna några av våra medarbetare

Dejan Klepić 
Säljare

Beskriv dig själv med en mening.
En noggrann person som hela tiden vill röra mig framåt.

Nämn tre saker du gör varje dag som inköpare på Preconal?
Samlar in anbud, utvärderar och slutligen fattar beslut.

Varför sökte du dig till Preconal?
Som ett ledande företag inom sin bransch är det svar nog på den frågan.

Vad är det bästa med att jobba på Preconal?
Att man varje dag omges utav drivna och engagerade människor som strävar efter en ständig utveckling och positiva resultat. Ett lysande exempel är en sådan som Mattias Bohlin som jobbar som projektledare, han är lite av en förebild för mig.

Om du inte hade jobbat som inköpare, vad hade du jobbat med då?
Ifall jag fortfarande skulle varit på Preconal hade jag nog velat rikta in mig på sälj, eftersom att jag vill behålla interaktionen med olika människor. Hade det varit utanför Preconal så hade jag nog varit fotbollsproffs, tyvärr föll lotten på Preconal hellre än Manchester United.

 Patrik Lund 
Produktionsmedarbetare 

Beskriv dig själv med en mening.
Jag ser mig själv som ambitiös och en med huvudet på skaft med en stor drivkraft framåt.

Nämn tre saker du gör varje dag som produktionsmedarbetare på Preconal?
I produktionen jobbar jag dagligen med montering av dörrar, fönster och luckor. Då jag använder mig av ritningar som kommer ut från beredning samt kap och förborr.

Varför sökte du dig till Preconal?
Jag sökte mig till Preconal då jag har en av mina bästa vänner här. Han gav mig en liten pik att det finns chans att hjälpa till under en sommar. Men jag har även hört från honom att Preconal håller en hög standard på sin arbetsmiljö och personalpolitik. Detta märkte jag ganska snabbt och fick insyn på en bransch som jag ser väldigt ljust på.

Vad är det bästa med att jobba på Preconal?
Det bästa med Preconal är att det alltid går framåt, vi har nya friska vindar i Landeryd med härlig ledning och goa arbetskollegor.

Om du inte hade jobbat på Preconal, vad hade du jobbar med då?
Jag hade nog satt mig vid skolbänken om jag inte fick vidare efter första sommaren, antagligen inom projektering eller konstruktion. Om inte det, hade jag gått i min far spår och fortsatt med snickeri som jag gjorde innan jag flyttade mig till Preconal.