Preconal är med och utvecklar framtidens lösningar för dörr-, fönster- och fasadentreprenader

Kontor & Koncern

Vårt huvudkontor ligger i Halmstad med säljkontor i Falkenberg, Malmö, Arboga, Ljungby, Göteborg och Karlstad. Vår produktionsanläggning är belägen i Falkenberg. Till större projekt kan vi även nyttja produktionsanläggningar i Polen via vår koncern HansenGroup. 

Preconal ingår i HansenGroup med ca 900 anställda och en omsättning på 900 miljoner kronor. HansenGroup är Nordeuropas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Polen.

PRODUKTER

Preconal designar, tillverkar och utför entreprenader av aluminiumfasader, glastak, entréer, fönster- och dörrsystem samt en rad andra unika och tekniskt avancerade byggprodukter. Produkter som skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. 

Preconal har etablerat en stark position på marknaden med över 40 års erfarenhet i branschen, hög kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

MONTAGE & SERVICE

Vi kan erbjuda montage av partier på arbetsplatsen. Preconal monterar både i egen regi eller med hjälp av externa auktoriserade montörer.

Preconal erbjuder centrala kundavtal då kundens verksamhet exempelvis sträcker sig över ett större geografiskt område. Vi tillhandahåller även serviceavtal på lokal nivå för en eller flera fastigheter. Vi borgar för ett professionellt genomförande av ditt projekt.

LYCKADE PROJEKT

Våra sälj-, kalkyl-, konstruktions- och projektledningsavdelningar fungerar som ett team och finns med dig som en resurs från dag ett till färdigt resultat.

Preconal arbetar dagligen med att förbättra produkter och arbetsprocesser. Vi håller oss i framkant när det gäller utveckling, allt för att du som kund ska känna stort förtroende och välja oss för ditt lyckade byggprojekt!

Välkommen till Preconals värld!